Vill du bli uppringd?
 
 
 

Rutavdrag 50% - ges för reparation, installation och underhåll av datorer, läsplattor, spelkonsoler, tv-apparater, smarta telefoner osv. För mer info klicka här

Nyckelfärdig hemsida

Proffessionella och stilrena hemsidor

Tillsammans bygger vi en stilren och representativ hemsida åt dig som du kan uppdatera med några få klick. Jag bygger hemsidor till småföretag, föreningar och privatpersoner med fokus på stilren design och användarvänlighet. Vidare så tar jag fram lösningar åt dig i form av mass mailutskick som du kan göra från hemsidan, koppla hemsidan till facebook, använda hemsidan åt att samla in data och göra undersökningar. Tillsammans kommer vi fram vilka lösningar du behöver för att lyckas med din hemsida.

Användarvänlighet är A och O. Eftersom jag jobbar i Drupal och Wordpress CMS(Content Management System - innehållshanteringssytem) så kan du överlåta den tunga biten med att generera koden till Drupal/Wordpress medan du fokuserar på det du är bäst på = innehåll. Kan du skicka ett mail så garanterar jag dig att du klarar av att uppdatera en hemsida som är byggd i Drupal eller Wordpress.

Vid köp av en hemsida ingår dessutom två timmar utbildning för att du ska känna dig trygg i att använda Drupal eller Wordpress. Mitt mål efter utbildningen är att du ska kunna självständigt uppdatera hemsidan men naturligtvis står jag alltid till hjälp om det inte skulle fungera. Priset kommer vi överens om efter att vi har tittat på dina önskemål och syftet med hemsidan.